Nahajate se:
Kuhajmo in jejmo zdravo
Kuhajmo in jejmo zdravo
9. 1. 2018
Zvonka P.
2027
Termini
22.01.2018 (ponedeljek) ob 16:00
29.01.2018 (ponedeljek) ob 16:00
Sklop dveh delavnic s predavanjem vam bo približal teme, ki so na videz znane, a o njih vedno znova odkrijemo kaj novega.
Ponedeljek, 22. 1. 2018, ob 16.00 v KKC DT
Stročnice: kratko predavanje o beljakovinski vrednosti stročnic, kot so leča, čičerika, adzuki fižol, mung dal. Skuhali bomo nekaj jedi iz njih.
Ponedeljek, 29. 1. 2018, ob 16.00 v KKC DT
Nakaljevanje: kratko predavanje o nakaljevanju žit in stročnic ter kakšna je njihova lažja prehranska sprejemljivost. Naredili bomo nekaj solat in uporabili že nakaljena semena in žita.
Delavnici bo vodila Suzana Plut, ki je izjemna poznavalka zdrave prehrane.
Projekt VGC Skupaj sofinancirata MDDSZEM in ESS, zato sta delavnici za udeležence brezplačni.
Ponedeljek, 22. 1. 2018, ob 16.00 v KKC DT
Stročnice: kratko predavanje o beljakovinski vrednosti stročnic, kot so leča, čičerika, adzuki fižol, mung dal. Skuhali bomo nekaj jedi iz njih.
Ponedeljek, 29. 1. 2018, ob 16.00 v KKC DT
Nakaljevanje: kratko predavanje o nakaljevanju žit in stročnic ter kakšna je njihova lažja prehranska sprejemljivost. Naredili bomo nekaj solat in uporabili že nakaljena semena in žita.
Delavnici bo vodila Suzana Plut, ki je izjemna poznavalka zdrave prehrane.
Projekt VGC Skupaj sofinancirata MDDSZEM in ESS, zato sta delavnici za udeležence brezplačni.